Náufrago en tierra

miércoles 17 de marzo de 2010

En defensa de Mònica Terribas, directora de TV3


M'agrada la periodista Mònica Terribas i ara que és la directora de TV3 trobo molt bé que entrevisti al President de la Generalitat i faci les preguntes que ella, como a periodista, cregui convenient. ¿De què és queixant els senyors del PSC, quan l'atribueixen a la Mònica el qualificatiu de la 'portaveu dels crítics a la gestió de la catàstrofe de la nevada? ¿Quina concepció del periodisme i de la llibertat tenen aquests socialistes catalans que consideren l' entrevista a José Montilla un 'dur interrogatori'?

Jo he vist una trentena d'entrevistes de la Mònica Terribas i, l'entrevista feta al President, si alguna cosa em va semblar, va ser que va haver un tracte excessivament prudent. El problema de les elèctriques a Catalunya donava la possibilitat de preguntar-li moltes coses més, entre altres, quines previsions i inversions es van propulsar quant ell era Ministre d'Industria i era la seva responsabilitat d'enllestir i posar al dia els protocols d'emergències respecte a les xarxes elèctriques del nostre país..

Crec que'ls senyors Balcells i Ferran intenten protegir excessivament al President. ¿Tal vegada estan habituats a valorar un 'qüestionari de preguntes prèvies' que 'facilitin' les entrevistes? ¡Excel·lent MònicaTerribas!

Etiquetas: ,

0 comentarios:

Publicar un comentario en la entrada

<< Página principal